Jeffrey van der Loo, Internationaal-award wedding photographer!

Jong, bevlogen, enthousiast en gepassioneerd…met oog voor detail en de mens voor de lens, onopvallend aanwezig om een opvallend beeld te maken.

Mensen omschrijven de stijl van  FOTOGRAFIE JLOO als: onderscheidend, spontaan en ongedwongen.

Samen genieten en lol maken staat voorop en dat zijn dan ook de ingrediënten die kenmerkend zijn voor zijn beelden en die jullie in beeld brengen zoals jullie daadwerkelijk zijn en op een manier die bij jullie past.

Jeffrey volgt vanaf 2009 zijn fotografie hart en werkt met de beste full frame geluidloze camera’s die er zijn, geen hinderlijk en afleidend geklik, maar rust. Rust is iets dat hij al in de ochtend brengt door er te zijn en door jullie op jullie gemak te stellen, iets dat je terugziet in de foto shoot, vanaf het opmaken en aankleden tot en met de opening van het feest, het is all-in.

Of je nu trouwt in het Brabantse, het Groningse of wellicht in Italië, Jeffrey gaat graag met jullie mee en wat is er nu lekkerder dan zolang mogelijk in die roes of op die roze wolk blijven?

Dat kan met gemak, want de foto’s volgen dezelfde dag of de dag erna in de vorm van een dia slide show en uiteraard ontvangen jullie alle onbewerkte foto’s- tussen de 4.000 en 7.000 stuks. Om alles in beeld nog eens de revue te laten passeren…

Jullie liefde is onbetaalbaar evenals de liefdevolle en warme herinneringen aan die mooie dag en hoe fijn is het als je dat kostbare in beelden kunt vasthouden, kunt koesteren en kunt bewaren op een uiterst betaalbare manier, met een scherpe prijs kwaliteit verhouding. Gaaf toch?

Kijk maar eens mee naar de beelden van hen die jullie voorgingen…en denk alvast even vooruit, zie je jezelf daar al staan? Geniet!

Jeffrey van der Loo

Categorie: Bruiloft

Fotograaf: Jeffrey van der Loo